Project status

Completion 2010




AMPM Building Works


Peter Cook

Model Photography

Richard Davies

Design Team

Matthew Coe, Graham West

The refurbishment of offices for product designers, therefore, whose clients include TomTom, Samsonite, NAIM HiFi, Procter & Gamble and BT.

The ground floor previously held a single meeting room and waiting area isolated from the rest of the building through a series of doors and lobbies, whilst all office floors were served by a single small kitchen in the basement with no common space.

Our response was to remove everything non structural from the ground floor and introduce a series of highly detailed elements in an uncluttered space. The main element being a set of full width sliding screens that enclose one half of the plan and define a meeting room. The ground floor becomes a large single space treated as four separate rooms which can be connected and disconnected both functionally and physically as required.

Smaller secondary rooms and circulation throughout the rest of the building has been upgraded and adapted. New glazed openings to the street with vertical timber vents are framed in an aluminium sleeve which echoes some of the original features of the existing building.


Read Architects’ Journal article